Speciale aanpassingen, ons sterkste punt

Elke klant heeft zijn eigen wensen en behoeften. JenS Beenhakker is dé specialist als het aankomt op speciale, op maat gemaakte aanpassingen van rolstoelen en overige hulpmiddelen. Wij hebben de kennis en de specialisten op elk niveau in huis om voor iedere beperking een adequate oplossing te vinden.

Wij werken nauw samen met professionele betrokkenen zoals artsen, therapeuten, indiceerders en andere (para)medici. Door onze jarenlange ervaring en vaktechnische kennis weten wij voor elke klant een hoogwaardig gespecialiseerd product af te leveren. Al onze producten voldoen aan de strengste medische en technische eisen. En uiteraard leveren wij binnen de gestelde termijn met uitstekende garantiebepalingen en aftersale-service.

 

Alle disciplines onder één dak

Als allround bedrijf leveren wij een totaalpakket. Van aankoopadvies tot onderhoud. JenS Beenhakker heeft alle diensten onder één dak. Deskundige medewerkers adviseren u over uw eventuele aankoop. Al deze producten kunt u op uw gemak bekijken, passen en uitproberen. Eventuele aanpassingen aan hulpmiddelen worden in eigen werkplaats uitgevoerd, waarbij wij uitgaan van uw wensen en mogelijkheden.

 

Als niet-gebonden dealer kunnen wij u objectief adviseren en u alle informatie en documentatie verschaffen die nodig is om tot een juiste aankoopbeslissing te komen. Al onze producten voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Mocht er zich toch een storing voordoen, dan zorgt onze servicedienst voor een snelle oplossing van het probleem.