Loophulpmiddelen

Loophulpmiddelen vinden we in de volgende categorieën: 

 

Wandelstokken en krukken

Voor onzekerheid en evenwichtsstoornissen tijdens het lopen kan een kruk of wandelstok uitkomst bieden. Deze geven hierbij lichte steun. Wandelstokken en krukken zijn verkrijgbaar in diverse maten en kleuren, ook zijn er verschillende handvatten verkrijgbaar. Krukken geven ook bij de elleboog steun en zijn er met open en gesloten manchet. 

 

Rollators en looprekken

Voor onzekerheid en evenwichtsstoornissen tijdens het lopen kan een rollator uitkomst bieden. Deze geeft hierbij veel steun. Rollators zijn verkrijgbaar in diverse maten en kleuren.
U heeft in onze showroom een rijke keus aan modellen. Onze lichtgewicht rollator weegt slechts 7.2 kg. 

 

Loopfietsen

De loopfiets is geschikt voor mensen die moeilijker lopen of moeite hebben met lang staan. Een rolstoel is nog niet nodig en een rollator heeft niet uw voorkeur. 
Uw lichaamsgewicht wordt door het zadel van de loophulp  gedragen, dit ontlast uw beengewrichten. Het lopen kost veel minder moeite, waardoor u langere afstanden kunt afleggen. Daarnaast is de loopfiets opvouwbaar en licht in gewicht, zodat u hem eenvoudig mee kunt nemen in de auto, bus of trein. Download hier een folder.