Belangrijke informatie m.b.t. uw hulpmiddel


Geachte klant,

Per 1 februari 2017 zijn wij de nieuwe leverancier in de gemeente Noord-Veluwe voor de leveringen van hulpmiddelen voor de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo). Via deze pagina willen we om u zo volledig mogelijk informeren.


Over JenS Beenhakker

Wij zijn leverancier van mobiliteits- en revalidatiehulpmiddelen en hebben meerdere vestigingen verspreid over het land. In opdracht van gemeenten, instellingen, zorgverzekeraars en particulieren leveren wij hulpmiddelen met alle bijbehorende dienstverlening.

Ons kernassortiment bestaat uit de volgende hulpmiddelen:
- Verpleegbedden en toebehoren
- Til- en transferhulpmiddelen
- Mobiliteitshulpmiddelen
- Douche- en toilethulpmiddelen
- Overige hulpmiddelen


Uw hulpmiddel en reparaties

Voor reparaties aan het door ons geleverde hulpmiddel kunt u contact opnemen met ons filiaal in Zeewolde. Ook is het mogelijk om online een storing te melden via de volgende link: www.jensbeenhakker.nl/online/reparatie_melden.php.


Contactgegevens

De gegevens van ons filiaal in Zeewolde zijn:

Nobelweg 22
3899 BN Zeewolde
Tel. 088 – 000 9449 (lokaal tarief)

Onze klantenservice is bereikbaar van maandag t/m donderdag van 8:30 uur tot 17:00 uur en op vrijdag van 8:30 uur tot 15:00 uur. U kunt ook e-mail sturen naar zeewolde@beenhakker.nl. Voor spoedgevallen buiten onze openingstijden kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer 088 – 000 9449 (lokaal tarief).


Overige vragen

Hebt u naar aanleiding van deze brief of anderszins nog vragen aan ons? Neemt u dan gerust contact op met ons op via telefoonnummer 088 – 000 9449. Wij beantwoorden graag al uw vragen. Wij heten u nogmaals welkom als klant van Jens Beenhakker en wij vertrouwen erop u optimaal van dienst te kunnen zijn.

 

Met vriendelijke groet,

 

Klantenservice
Jens Beenhakker