Uw betrouwbare partner in revalidatiehulpmiddelen


Organisatie

JenS Beenhakker is leverancier van mobiliteits- en revalidatiehulpmiddelen en heeft meerdere vestigingen verspreid over het land. In opdracht van gemeenten (Wmo), instellingen (Wlz), zorgverzekeraars (Zvw) en uiteraard particulieren leveren wij hulpmiddelen met alle bijbehorende dienstverlening, waaronder ook het aanpassen van woningen. JenS Beenhakker is er immers voor om het u wat makkelijker te maken in het dagelijkse leven.
JenS Beenhakker levert al meer dan 40 jaar betrouwbare kwaliteitshulpmiddelen. Naast het leveren van standaardproducten zijn wij specialist als het aankomt op individuele aanpassingen. Deze aanpassingen vinden meestal plaats op medische indicatie. Wij werken dan ook dagelijks samen met adviseurs van diverse medische indicerende instellingen.  


Het team van JenS Beenhakker

De medewerkers van JenS Beenhakker vormen een enthousiast en betrokken team. Of het nu onze receptioniste is die u telefonisch te woord staat of onze servicemonteur die u verder helpt; zij doen dat omdat zij weten wat ú beweegt.

Onze vakkundige technici hebben jarenlange ervaring en maken gebruik van de nieuwste technieken en ontwikkelingen. Hierdoor zijn wij in staat hoogwaardige producten af te leveren.

Klantgerichte, persoonlijke service en betrouwbare aftersales staan bij JenS Beenhakker hoog in het vaandel. Deskundige medewerkers ondersteunen u bij het kiezen van de juiste voorziening en geven daarbij uitgebreid advies en uitleg. Bij ons vindt u kwaliteit op elk gebied.

Organisatie

Jens Beenhakker Service B.V. is leverancier van mobiliteits- en revalidatiehulpmiddelen en heeft meerdere vestigingen verspreid over het land. In opdracht van gemeenten (Wmo), instellingen (AWBZ),

zorgverzekeraars en uiteraard particulieren leveren wij hulpmiddelen met alle bijbehorende dienstverlening, waaronder ook
het aanpassen van woningen. Jens Beenhakker Service B.V. is er immers voor om het u wat
makkelijker te maken in het dagelijkse leven.

 


Het team van Jens Beenhakker Service B.V.

De medewerkers van Jens Beenhakker Service B.V. vormen een enthousiast en

betrokken team. Of het nu onze receptioniste is die u telefonisch te woord
staat of onze servicemonteur die u verder helpt; zij doen dat omdat zij weten
wat ú beweegt.

 


Certificering

Jens Beenhakker Service B.V. is ISO 9001:2008, ISO 14001 en Revakeur gecertificeerd.

 

Lees meer...